Radu Tudor dă fotografia celui care ar putea fi denunțătorul lui Vanghelie

Radu Tudor a publicat, vineri, pe blogul său personal,  fotografia celui care ar putea fi denunțătorul în dosarul lui Marian Vanghelie.

"Marin Dumitru este prietenul si partenerul de afaceri al lui Marian Vanghelie care l-a turnat la DNA. Dumitru este arestat de asta toamna intr-un dosar de mare coruptie si a relatat procurorilor DNA cum se derulau afacerile de la Primaria Sectorului 5, care erau firmele si persoanele fizice beneficiare ale comisioanelor din licitatiile publice", a scris Radu Tudor pe blogul personal, unde a publicat și o fotografie cu Marian Dumitru la un "concurs de miss organizat într-un local al său, preluată de pe flux24.ro.

Procurorii DNA au dispus, joi seară, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

Marian Vanghelie, susțin procurori DNA, i-a acordat în ultimii 5 ani omului său de încredere, Dumitru Marian, contracte din lucrări publice, pentru care edilul Sectorului 5 era recompensat consistent.

Avocat Marian Vanghelie, detalii despre starea edilului aflat în arest preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel