Radu Tudor, critic: Chiul masiv și constant în Parlamentul României

Radu Tudor, jurnalist Antena 3, lansează critici dure la adresa deputaților care au ales să nu fie prezenți, marți după-amiază, la dezbaterea politică pe tema stării economiei românești în cadrul "Orei prim-ministrului", apreciind că acest "chiul constant și masiv de la Cameră și Senat" dovedește faptul că actualul format este "bugetofag, excesiv numeric și numai bun de redus".

Atent la ce se întâmplă pe scena politică din România, Radu Tudor a remarcat că, potrivit Agerpres, doar 284 de deputați din cei "387 în total" au semnat prezența la dezbaterea politică din plenul Camerei Deputaților, în cadrul căreia premierul Victor Ponta prezintă starea economiei românești. 

Acest fapt l-a determinat pe jurnalistul Antena 3 

"Asta inseamna ca la o dezbatere importanta privind starea economiei, unde ai prilejul sa spui ceva pentru cetatenii care te-au votat – sa lauzi guvernul, sa-l critici, sa pui degetul pe rana – lipsesc 139 de deputati", a scris jurnalistul Antena 3 pe blogul personal.

"Nu e prima oara cand observ aceasta practica a chiulului in masa din Parlamentul Romaniei. Nu voi ezita sa-i calific drept nesimtiti pe cei care n-au fost prezenti in sala, luandu-si indemnizatia de parlamentar de 1000 de euro pe luna absolut de pomana.

Acest chiul constant si masiv de la Camera si Senat dovedeste faptul ca actualul format cu peste 550 de parlamentari este bugetofag, excesiv numeric si numai bun de redus.

La argumentul meu mai adaug si pe cel al faptului ca vajinicii nostri parlamentari muncesc 2 zile si jumatate din 7. De luni de la prinz pina miercuri seara, cel tarziu joi dimineata.

Halal !" a conchis Radu Tudor.

Alina Gorghiu, avertisment lansat înainte ca Ponta să vină la Parlament 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel