Alina Gorghiu, avertisment lansat înainte ca Ponta să vină la Parlament

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, în cadrul unui mesaj video postat marți pe contul său de socializarea, trage atenția asupra intențiilor cu care actuala guvernare se va prezenta la dezbaterea politică în plenul Camere Deputaților pe tema stării economiei românești în cadrul "Orei prim-ministrului".


Potrivit liderului PNL, Alina Gorghiu, PSD va încerca, marți după-amiază, să-i convingă pe parlamentari că în România lucrurile stau bine, deși, în realitate, guvernarea nu a arătat nicicând mai rău.

Victor Ponta: Reducerea TVA, o măsură economică, dar și una socială

"România e guvernată de pe o zi pe alta și nu de azi, de ieri. Sub PSD, guvernarea nu a arătat însă nicicând mai rău. Astăzi, în Parlament, PSD  încearcă să ne convingă că în România lucrurile merg bine. În realitate, PSD nu are nici viziune și nu are nici direcție.

O guvernare implicată și cu viziune are întotdeauna răspunsuri la problemele din educație sau din sănătate. O guvernare preocupată de viitor sprijină mereu familia, sprijină copiii, sprijină tinerii. Iar o guvernare intelgentă susține permanent mediul privat și încurajează inițiativa. România are nevoie de o astfel de guvernare. Are nevoie de o guvernare liberală", este mesajul video postat, în urmă cu puțin timp pe Facebook, de către Alina Gorghiu.

 

România e guvernată de pe o zi pe alta și nu de azi, de ieri. Astăzi, în Parlament, premierul va încerca să ne convingă că în România lucrurile merg bine. În realitate, PSD nu are viziune și nu are direcție.

Posted by Alina Gorghiu on Tuesday, 2 June 2015

Premierul Victor Ponta va fi prezent, în cursul acestei după-amiezi, în plenul Camerei Deputaților pentru a participa la dezbaterea politică pe tema stării economiei românești în cadrul "Orei prim-ministrului", la solicitrea grupului parlamentar al PNL de la Cameră.

"Ora prim-ministrului" a fost introdusă luna trecută în Regulamentul Camerei Deputaților și constă în prezența premierului în prima zi de luni a fiecărei luni calendaristice pentru o dezbatere pe o anumită temă stabilită de grupurile parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel