Radu Oprea: Guvernul datului cu părerea. Cu ce ne vom alege noi

Senatorul Radu Oprea acuză lipsa de acţiune a Guvernului PNL care, în opinia sa, este "Guvernul datului cu părerea".

"Guvernul datului cu părerea. Aseară l-am auzit pe Ludovic Orban, din nou, spunând: 'după părerea mea...'. Nu am mai ascultat continuarea pentru că nu mă interesează păreri. Un Guvern și un Premier trebuie să acționeze, să fie implicat, să ia decizii, hotărâri pe care să le comunice, să le aplice și apoi să le urmarească implementarea.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă în 'Guvernul Haotic Orban'. În acest guvern toți practică sportul datului cu părerea, contrazicându-se adeseori între ei, stârnind confuzie în rândul cetățenilor pe care îi amendează ulterior pentru că nu au înțeles.

Ludovic Orban ne spunea mai deunăzi că după părerea lui nu ne vom încadra în ținta de deficit structural. Astăzi Comisia Europeană cere planul de măsuri pentru a ne încadra în cei 3% deși conform proiectului de buget calculul este pe 6,7%, iar estimările specialiștilor spun 9%. Orban tot nu ințelege că e nevoie de măsuri concrete pentru susținerea locurilor de muncă, de un Plan de relansare economică. După părerea lui...îl vom avea...", apreciază senatorul PSD Radu Oprea.

Ce spun miniştrii

"Ministrul economiei, Virgil Popescu, nu are o părere încă. De aceea ratează oportunitatea de a fi parteneri cu vecinii noștri pentru a relansa turismul pe litoral. Se mai gândește...poate trece și starea de alertă, că cea de urgență a trecut si el nu a apucat să emită toate certificatele de stare de urgență. Mediul de afaceri este nerecunoscator și nu mai are răbdare cu el.

Violeta Alexandru are o părere fermă: muncitorii sezonieri sunt de vină pentru că au plecat la muncă in Germania, Ordonanța militară care a permis aterizarea si decolarea avioanelor la Cluj este doar o întâmplare. Guvernul nu are de-a face cu așa ceva.

Florin Cițu nu are păreri, el are viziuni fiind bântuit de lucruri fantastice și marțieni. Lumea este rea și nu înțelege de ce se împrumută cu dobânzi uriașe dacă banii nu ajung în sprijinirea oamenilor și a companiilor afectate de pandemia Covid.

Ministrul Ion Ștefan nu are păreri, nici vorbe la el. De fapt nici nu are nevoie, căci el are rude pe care le angajează peste tot.

Marcel Vela și-ar exprima și el părerea dar nu poate. Tocmai a strănutat și îi este frică de un denunț, să nu fie penal.

Monica Anisie încă nu știe cum să procedeze cu invățământul on-line și cu organizarea bacalaureatului. Ce soartă crudă pentru cei care trebuie să-i ceară părerea.

Raluca Turcan si-ar da și ea cu părerea. Dar aici este foarte greu...ea chiar nu are.

Guvernul PNL va rămâne "părerist" iar noi ne vom alege cu părerile de rău!", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel