Radu Moraru, ASISTENTUL lui Banciu la B1 TV. "E un nimeni"

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, motiv pentru care Radu Banciu i-a făcut o ofertă.

Realizatorul TV a spus că poate veni în emisiunea lui pe post de asistent.

[citeste si]

"I-am făcut o ofertă lui Radu Moraru, dar s-a făcut că nu aude. Nu mai are unde să muncească. Eu vin, încă o dată, în sprijinul celor care au lăsat ceva în urma lor în televiziune. Dacă vrea să ne trieze ziarele sau să ne citească cărțile poștale... poate veni aici. Primim destule scrisori pe care nu avem timp să le citim, cu scris mic... eu nu prea văd bine nici la distanță, nici la aproape. El este mai ager, mai vioi, cred că și cu mintea mai limpede decât mine. Poate că nu i-ar strica să o ia de la capăt.

Pe Radu Moraru îl putem prezenta la mine în emisiune. Facem puțin mișto de el, ceea ce nu ar fi o problemă, și apoi să ne povestească ce scrie presa. Eu îi fac propunerea să fie un fel de asistent la emisiunea mea. Când era la B1 TV, îl cunoștea toată lumea, dar acum este un nimeni. De fapt, era un nimeni de când și-a făcut 'Nașul TV'", a zis Radu Banciu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel