Radu Mazăre, evadat conform România TV. Chirieac: Palmă dată statului subteran, tocmai din Madagascar

Mihai Ciobanu / 17 mai 2019 / 19:16 Salveaza PDF Comentarii
Radu Mazare
Descriere foto: Radu Mazare

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, informaţia potrivit căreia Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar în care se afla.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, în direct la România TV, informaţia dată de către postul tv, potrivit căreia Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar în care era încarcerat pentru a fi predat autorităţilor române. 

"Radu Mazăre nu se dezminte. Ca să spun aşa, suntem alături de 'el fugitivo', în cazul acesta. Este, până la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar. Şi dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină. În România nimeni nu mai crede în condamnările care se dau în justiţie. Deşi, cu siguranţă, unii dintre ei sunt chiar vinovaţi şi au făcut enorm de mult rău acestei ţări, totuşi nimeni nu mai crede.

Şi când văd că autorii dezastrului din România sunt bine mersi în libertate şi nu pot fi atinşi nici măcar cu o floare, lăsaţi-mă măcar să nu mă întristez că a evadat Mazăre din puşcăria din Madagascar. Sunt convins că doamna Ana Birchall, zeiţa dreptăţii cu mâna pe paloş, va şti să îl aducă înapoi în Rahova. Dar deocamndată lăsaţi-mă să nu fiu trist" a declarat Bogdan Chirieac.

Citeşte şi: Radu Mazăre, EVADAT. Coita, gluma serii

Poliția Română după ce Radu Mazăre a evadat


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25