Radu Cristescu: "Mihai Baco, decanul Baroului Alba cântă de zor cântece legionare". Video

Mihai Baco, decanul Baroului Alba a fost filmat în timp ce interpreta cântece legionare la o manifestare a baroului. Radu Cristescu l-a atacat dur pe acesta și spune că nu este posibil ca în 2019 un om cu o astfel de funcție să se asocieze cu legionarii. 

"Mihai Baco decanul Baroului Alba cântă de zor cântece legionare. Se pare că extremistul Mihai Baco, fost milițian, actualmente mare decan al Baroului Alba este cunoscut în mediile bine informate din județul Alba ca micul Zelea. Mai mult de atât avocatul Baco este membru de vază al PNL Alba.

In aceste condiții îl întreb pe domnul prim-ministru și președinte PNL, Ludovic Orban, dacă este de acord cu aceste manifestări extremiste antisemite. Aceeași întrebare o pun conducerii Uniunii Naționale ale Barourilor din România.

Domnule Briciu, tolerați astfel de manifestări extremiste antisemite?
Sunt foarte curios de reacția comunității evreiești și Ambasadei Israelului cu privire următorul material, având în vedere că acest individ aflat în conducerea UNBR cântă și promovează extremismul și antisemitismul.

Chiar dacă acest cântec este la bază unul militar, prin folosirea lui de către legionari, nu mai poate fi folosit. Mai ales la o adunare public(aspect esențial) și la asemenea nivel.
Nu poate fi confundat naționalismul patriotard, primitiv, cu asocierea cu legionarii.
In 2019 orice om educat/instruit evită astfel de asocieri așa cum face toată lumea civilizată," este mesajul lui Radu Cristescu 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel