Radu Banciu vorbește despre retragerea definitivă din presă: Îmi fac singur bilanțul

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, despre retragerea sa din presă.

„În general, eu nu caut să apar. Nu intenționez să-mi plasez materiale pe nicăieri. Eu sunt aici (n.r. la B1 TV, emisiunea „Lumea lui Banciu”). Dacă am ceva de spus, nu trebuie să scriu pe Facebook, pot să spun în emisiune. Nu vreau să mă exprim în alte părți. Am tot avut invitații de la toate televiziunile să mă duc în emisiuni, la posturi de radio. Și așa mai departe", a spus Radu Banciu, adăugând ulterior: „Nu am dat curs acestor invitații pentru că e bine să stai într-un singur loc. Lumea, dacă vrea să te vadă, știe unde te găsește. Dacă nu vrea să te vadă, nu e nicio problemă”.

„Dar nu mai fac astfel de lucruri, nu mai scriu pentru ziare. Am mai avut oferte. Am trecut de capitolul ăsta. L-am lăsat în urmă, am povestit la vremea respectivă. Eu am intrat în presă ca să scriu, consideram că aveam talent la scris și puteam să fac o carieră din asta. Ceea ce s-a întâmplat, până la un punct însă. (...) Nu am mai dat curs unor astfel de oferte. Din momentul respectiv, nu m-a mai interesat, nu am mai întors capul niciodată. Este un drum încheiat", a adăugat acesta.

Bilanțul lui Radu Banciu

„În momentul în care voi termina cu televiziunea, la sfârșitul acestui an, probabil, sau poate cine știe când, nu mă mai interesează presa. Vreau să spun clar acest lucru! Mi-am făcut datoria în domeniul acesta cât am putut. Nu mă interesează cum mă judecă oamenii. Spre deosebire de alte cazuri, cazul meu e singular. Nu mă interesează părerea oamenilor în momentul în care mă voi retrage definitiv din presă. Mă interesează ce cred eu despre mine. Dacă mi-am făcut datoria. Sunt mulțumit pentru anumite aspecte, mai puțin mulțumit pentru altele.

Dar, încă o dată, nu mă interesează ce crede lumea, ce cred colegii, foștii colegi sau ce crede publicul telespectator. Îmi voi face singur bilanțul în momentul în care nu voi mai evolua în presă. Aș lăsa acest domeniu în urmă fără regrete. Nu știu de ce m-aș apuca. Nu mi-am făcut planuri. În momentul de față, nu mă duc în altă parte", a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel