Radu Banciu: Traian Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte al românilor din '89 încoace. O ÎNFRÂNGERE pentru Iliescu

Radu Banciu a făcut o declarație surprinzătoare miercuri seara, la B1 TV, punctând înfrângerea suferită pe scena politică de Ion Iliescu.

Radu Banciu a afirmat, miercuri seară, că Traian Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte al României de la Revoluție până în prezent, iar acest aspect reprezintă o înfrângere pentru Ion Iliescu.

”Traian Băsescu a fost desemnat cel mai bun președinte al românilor din '89 încoace. E o înfrângere pentru un singur om din această țară și anume pentru Ion Iliescu”, a spus realizatorul.

Citește și: ELICOPTER SMURD prăbușit. Banciu: "Dramatism sfâșietor pentru o națiune bleagă, lașă și amărâtă" 

”Când te gândești ce activități aveau oamenii atunci: televizor nu aveau, ziare nu aveau, radio nu aveau, posibilitatea să călătorească nu aveau, mașini nu aveau, posibilitatea să umble, să se întâlnească prea puțin. Trăiam ca într-o cușcă. Singurul lucru care te ținea la suprafață era imaginația. Și pe principul ăsta s-a dus România nedezmorțită așa până la întâlnirea cu destinul- Piața Universității, sau la Catedrala din Timișoara, fiecare pe unde a prins revoluția. Nimeni nu a înțeles nimic atunci, în acele zile. Nu știm exact de ce s-a întâmplat momentul ăla, exact atunci. Evenimentul s-a petrecut exact la jumătatea vieții importante”, a mai spus Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel