ELICOPTER SMURD prăbușit. Banciu: "Dramatism sfâșietor pentru o națiune bleagă, lașă și amărâtă"

Radu Banciu a afirmat, marți seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu” de peB1 TV, că există un lucru bun în urma accidentelor din România, și anume că oamenii mai învață astfel puțină geografie. 

”Toate aceste accidente de un dramatism sfâșietor pentru o astfel de țară, pentru o națiune atât de bleagă și de lașă și de amărâtă, scot totuși în evidență ceva: mai învățăm un pic de geografie. După cum ați observat, ele ne plimbă pe tot cuprinsul României: de la lac la câmpie, la munte, în regiuni pe care le știam mai puțin. Astea de vor rămâne în memorie, evident fără un ecor de solidarizare. Sunt în mintea oamenilor, plâng femeile casnice și pensionare văzând tragediile altora. Important este să fim mândri că sunttem români. Pentru că o așa țară nu mai găsești nicăieri”, a spus Banciu.

Citește: ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT. Reacție Radu Banciu: "Am văzut azi saravanda declarațiilor unor cretini" 


”Și la 112 a devenit atât de important să suni. Ăia știu dinainte, spun știm, lăsați-ne. Îi rog pe viitorii morți ai națiunii, care se uită astăzi la emisiune, să stea liniștiți, le va veni și lor vremea, probabil în 2015”, a mai spus realizatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel