Radu Banciu, referire la Oana Zăvoranu la B1 TV

Radu Banciu
Radu Banciu

„Au ajuns toți pensionarii să înnebunească după un serial turcesc pentru că România nu a fost în stare să facă unul”, a spus, la B1 TV, Radu Banciu.

„Ce s-a produs în România, ca film, în ultimii cinci ani? Cred că au fost două, trei filme care au ajuns pe marile ecrane. Niște catastrofe toate. Deci, astăzi, când niciodată domeniul acesta nu a mai fost atât de populat, nu a fost oferit atâtea variante, atâtea soluții, ai posibilitatea să vezi un miliard de filme... Timp să ai. Cinematografia românească ce a făcut de la revoluție? Nu există nici măcar un film care să fie reprezentativ", a spus, joi seară, Radu Banciu în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu". „Noi nu am făcut un film pentru istorie", a adăugat acesta.

„Nu să ajungem să fim rușinea pământului cu serialele astea pe care televiziunile le propun. Au ajuns toți bătrânii, toți pensionarii să înnebunească după un serial turcesc pentru că România nu a fost în stare să facă unul. Au fost alea la început, când Pro TV și Acasă făceau telenovelele alea. Au avut succesul lor. La vremea respectivă, nici nu știa românul ce e ăla serial de televiziune. Se uita la toate prostiile alea cu Oana Zăvoranu. Mai țineți minte? Erau niște capodopere, mă, pentru noi. Și, într-adevăr, aveau să rămână așa, pentru că, de la vremea respectivă, nu s-a produs ceva peste ele. Evident că, dacă te uiți la un film românesc și ești echilibrat, ești un om sănătos la cap, nu te mai poți uita la al doilea. Nu există pic de talent. Am crezut și noi pe vremuri că aveam actori talentați. Ei bine, de abia astăzi ne dăm seama pentru că vedem ce se face în Marea Britanie, ce se face în Statele Unite. Ăia sunt în altă galaxie! Ce actori au!", a afirmat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel