Radu Banciu: Prostănacul Mircea Geoană trebuie EXCLUS din PSD

Radu Banciu
Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Mircea Geoană pentru atacul la adresa lui Liviu Dragnea, despre care a spus că se cunoaște cu Bercea Mondial, pentru că a fost în biroul lui. 

"Avem astăzi o declarație foarte interesantă pentru noi, a acestui prostănac Mircea Geoană care ne demonstrează că a mai avut o ocazie strălucită să își țină gura și nu a izbutit. Sigur, o face cu alte scopuri, dar nu îl avantajează ca PSD-ist", a afirmat Radu Banciu, în emisiunea "Lumea lui Banciu", potrivit b1.ro.  

Radu Banciu a adăugat: "Spune că acest Bercea Mondial ar fi fost în biroul lui Liviu Dragnea la un moment dat. Bercea Mondial având un comportament și o etichetă absolut inacceptabile Este efectiv ultimul om. nu există criminal pe lumea asta să spui bă, este peste Bercea Mondial. Specia umană nu are un dedesubt la Bercea Mondial. Când ești prieten cu ăsta înseamnă că toate scursurile Planetei ți-ar putea fi prieten. (...) Această grosolănie a lui Geoană, fie că e adevăarată, fie că nu, duce la două concluzii: ori e sărit de pe fix, oricât l-ai urî pe Dragnea, oricât ți-ar fi antipatici colegii tăi din PSD, nu poți să faci o astfel de declarație acum în momoment în care Bercea Mondial e cel mai hulit personaj al României. Măcar atâta respect să ai pentru partidul în care te bălăcărești în continuare. Mi se pare stupefiant". 

"Ar trebui exclus din partid în acest weekend, nu ar mai trebui ținut până luni. Nimic nu mi s-ar mai părea suprinzător sau șocant să aflu despre PSD", a opinat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel