Radu Banciu o ironizează pe Alina Gorghiu: Ce picioare veți rupe și când?

Radu Banciu a comentat în emisiunea "Lumea lui Banciu" afirmațiile Alinei Gorghiu, care a spus că va rupe picioarele oricărui ministru liberal care nu se va gândi la autostrada Comarnic-Brașov. 

"'Dacă vreun ministru liberal nu se va gândi la autostrada Comarnic-Brașov, îi rup picioarele', a declarat candida Alina Gorghiu. Mai degrabă asta e o declarație de Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele, deși ele amândouă sunt niște doamne finuțe subțirele așa ca niște libelule. Deci era mai degrabă, ca să fim corecți, de Marian Vanghelie", a comentat Radu Banciu, potrivit b1.ro

Jurnalistul a continuat: "Chiar dacă veți reuși într-un târziu, nu știu dacă dumneavoastră sau un alt guvern liberal sau cine vine la putere, să construiți Autostrada București-Brașov, nu vă lăudați totuși! Nu vă laudați că la 30 sau 40 de ani de la Revoluție o să avem și noi un ciot. Ce mai puteți să le spuneți oamenilor decât asta? Ați ajuns să le rupeți picioarele oamenilor, care e sigur, o infracțiune! Hai să vedem, dna Gorghiu, picioarele cui le rupeți dumneavoastră? Autostrada o lăsăm la o parte. Ce picioare veți rupe și când?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel