Radu Banciu: O glumă sinistră. O păcăleală monumentală! Așa e și aici

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a vorbit și despre alegerile europarlamentare.

„Să-mi explice și mie cineva, dacă înțelege mai bine, care e importanța votului la europarlamentare, când ai lista deja făcută. E ca loto, când nu mai vrei să scoți numerele din săculeț și iei o listă gata completată. Dar parcă nu are același farmec", a spus Radu Banciu.

„Să zicem că sunt fan de dimensiune medie a PNL. Și mă duc să votez, să zicem la europarlamentare. Ce fac? Cunosc lista, nu e una la care să fi participat sau cineva din electorat. Este o listă pe care PNL a făcut-o pe plan intern pe baza amiciției momentului în relația cu șeful. Asta înseamnă democrație?", a mai spus Radu Banciu.

„Ca la matematică, nu are nicio legătură de istorie, de timp și de consecință. Dacă se întâmpla acum doi ani, lista era diferită, ca la un concurs de tir. La un campionat de tir a câștigat francezul. Când s-a întors acasă și a făcut o demonstrație, se întâmpla acum câțiva ani, a tras de zero ori, nu a nimerit niciodată. Peste cinci minute dacă are loc o competiție, îți tremură un pic mâna, ieși pe locul 18 în loc de 1. Explicam atunci, dar nu înțelegea nimeni, oamenii credeau că sportivii sunt niște eroi. Era o glumă sinistră. Era o păcăleală monumentală! Așa e și aici. Deci, dacă astăzi ești prieten și, în acest moment, se poate crea o listă pentru alegerile europarlamentare, ești pe listă. Nu te afli în grații, nu ești pe listă", a concluzionat Radu Banciu.

VEZI ȘI: Radu Banciu: A ținut neapărat să-mi dea replica. Finalul e magistral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel