Radu Banciu: Nu poți să fii sub Lia Olguța Vasilescu nici dacă te străduiești

Radu Banciu, în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a spus despre Olguța Vasilescu că 'nu poți să fii sub aceast nici dacă te străduiești și că nu simte nicio milă față de aceasta.

Acesta a mai comentat și atitudinea Elenei Udrea față de primarul Craiovei după ce instanța a decis plasarea în arest la domiciliu a Olguței Vasilescu.

Elena Udrea a sărit și ea în apărarea Olguței Vasilescu și nu o dată, ci măcar de două ori. Ea ar fi fost criticată în social media de ceea ce i-a mai rămas din suita de fani pentru că a luat apărarea unei PSD-iste. Crede, totuși, Elena Udrea, mai umană ca niciodată, că nu ne merge bine ca popor pentru că suntem învrăjbiți. Ea se bucură pentru decizia ca Olguța să nu rămână în arestul central, așa cum s-ar bucura pentru orice femeie. Deci este un gest din suflet ăsta. Practic nici nu știu ce comentăm la el pentru că e un gest profund și o societate scindată nu ne ajută cu nimic, a scris pe Facebook Elena Udrea. Câtă umanitate!

Tot uman mă gândeam și eu la relația dumneavoastră cu Dorin Cocoș, de exemplu. Tot uman m-am gândit când Dorin Cocoș, de exemplu, fura zeci de milioane de euro.

Puteați să amintiți, doamna Udrea, tot din solidaritate cu poporul, de ce-a făcut Olguța Vasilescu în campania electorală. A depășit-o în abjecție chiar și pe doamna Firea. Nu a existat român mai înverșunat aiurea împotriva viitorului președinte al României și, atenție, instituției prezidențiale, decât Olguța Vasilescu.

[citeste si]


Pentru ceea ce a făcut dânsa acolo ar fi trebuit chiar și cel mai sfruntat dintre mincinoșii politici ai PSD-ului să-i dea cel puțin 20 de perechi de palme. Să-i spună. Aia a fost o mârșăvenie nemaipomenită. Bucuria aia a ei sadică știind că Victor Ponta este etern, exact cum sadicii comunismului credeau că Ceaușescu nu va dispărea niciodată. Să nu uităm aceste lucruri.


Numai pentru asta mi se pare corect și justițiar că doamna Vasilescu are probleme. Nu îmi e milă de dânsa nici cât negru sub unghie după tot ce a făcut. Va demonstra justiția cât a furat în Craiova, cât n-a furat, cât bine a făcut, dar eu vreau să spun ca și comportament. A fost, într-adevăr, execrabil. Nu poți să fii sub Olguța Vasilescu nici dacă te străduiești. Ceva de o abjecție ieșită din comun, a susținut Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel