Radu Banciu, mesaj pe telefon: Îmi cer scuze în numele colegilor

Rodica Mitu / 28 dec 2017 / 23:49 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu, în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a anunțat că a primit un mesaj după ce a povestit, la B1 TV, că a stat la coadă să plătească o taxă.

„Am avut plăcerea și imensa onoare astăzi, de dimineață, să primesc un mesaj din partea doamnei Ruxandra Mihăilescu, un mesaj foarte bine scris. (...) Este liderul de sindicat al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale sector 4. Mi-a răspuns așa: Bună ziua, domnule Banciu. (...) Pe măsură ce descriați cu haz, dar și cu amărăciune ironică ridicolul situației în care v-ați aflat în instituția noastră, mi-am dat seama că despre noi era vorba. Așa este, doamnă. În primul rând, îmi cer scuze în numele colegilor de la ghișeu, care v-au necăjit, dar fără să le iau apărarea, mă pot pune și în situația lor, nu doar a contribuabililor.

Stresul și epuizarea psihică sunt la ordinea zilei când în fața ghișeelor se perindă, zilnic, sute de contribuabili, fiecare cu spețe diferite. Nici pentru contribuabili nu este o situație tocmai plăcută când ești plimbat de la un ghișeu la altul fără să-ți rezolvi problema într-un timp relativ decent. Interesant... După ne spune că nu suntem în preferințele domniei sale ca emisiune TV", a zis Radu Banciu, joi seară.

[citeste si]

„Frumos mesajul, îi mulțumim. (...) Este un mesaj de bun simț", a mai spus jurnalistul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26