Radu Banciu: Marchează niște puncte. Nu ne-am așteptat!

Rodica Mitu / 15 mai 2019 / 17:05 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Madagascar. Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV. 

„Noi, cu toate acareturile învinsului, priveam această poveste și știam că Mazăre ne va păcăli pe toți. Nu ne-am așteptat ca o țară ca Madagascarul îl va prinde, îl va face pachet și, după 6 zile de întemnițare cruntă, ni-l va trimite acasă. E o pildă pentru întrega planetă.  

(...) Ana Birchall marchează niște puncte prin înaintarea supersonică a acestui dosar de 600 de pagini tradus și trimis în Madagascar. Culmea culmilor, exact acum în Madagascar se duce o luptă asiduă împotriva corupților. Ministrul Justiției de acolo a spus că "poate ar fi scăpat Mazăre ăsta dacă n-am fi fost noi într-o etapă în care încercăm să-i stârpim fără ezitare pe corupți". A mai spus că Mazăre ar fi riscat să-i contamineze și pe cei de acolo", a afirmat Radu Banciu la B1 TV. 

 

VEZI ȘI: Orban și „glontele de argint". Radu Banciu, la B1 TV: Ne cerem noi scuze

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22