Radu Banciu: Marchează niște puncte. Nu ne-am așteptat!

Radu Banciu
Radu Banciu

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Madagascar. Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV. 

„Noi, cu toate acareturile învinsului, priveam această poveste și știam că Mazăre ne va păcăli pe toți. Nu ne-am așteptat ca o țară ca Madagascarul îl va prinde, îl va face pachet și, după 6 zile de întemnițare cruntă, ni-l va trimite acasă. E o pildă pentru întrega planetă.  

(...) Ana Birchall marchează niște puncte prin înaintarea supersonică a acestui dosar de 600 de pagini tradus și trimis în Madagascar. Culmea culmilor, exact acum în Madagascar se duce o luptă asiduă împotriva corupților. Ministrul Justiției de acolo a spus că "poate ar fi scăpat Mazăre ăsta dacă n-am fi fost noi într-o etapă în care încercăm să-i stârpim fără ezitare pe corupți". A mai spus că Mazăre ar fi riscat să-i contamineze și pe cei de acolo", a afirmat Radu Banciu la B1 TV. 

VEZI ȘI: Orban și „glontele de argint". Radu Banciu, la B1 TV: Ne cerem noi scuze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel