Radu Banciu: M-a surprins chestiunea asta. Au tăbărât toți

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, la B1 TV, despre președintele Klaus Iohannis, în contextul în care a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, anunțul fiind făcut luni.

"Pe mine m-a deranjat un pic, nu la modul imperios, dar puțin m-a surprins chestiunea asta cum deodată au tăbărât toți pe căsuța poștală a lui Klaus Iohannis sau pe rețelele de socializare. (...) A așteptat 30 de zile, un pic chiar mai mult, nu s-a întâmplat nimic, doamna Kovesi nu și-a dat demisia. Sigur, l-ar fi ajutat pe Klaus Iohannis, era într-o situație mult mai ușoară. Până la urmă, a decis să respecte decizia CCR", a spus, luni seară, Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, "Lumea lui Banciu".

"Într-o asemenea funcție, este foarte greu întotdeauna să-i mulțumești pe toți. Este chiar un miracol: Klaus Iohannis reușise să-și creeze o cotă de popularitate extraordinară până acum nefâcând aproape nimic", a mai zis Banciu.

"Nu era bătută în cuie"

Referindu-se la Laura Codruța Kovesi, a spus că "astăzi a prezentat o urmă de demnitate, până la urmă, nu s-a agățat cu mâinile de pupitrul respectiv, le-a mulțumit procurorilor". "Nu era bătută în cuie acolo, nu s-a terminat România cu ea", a adăugat jurnalistul, spunând că nu este de acord "cu ideea că șeful statului și-a pierdut electoratul pentru că a semnat acest decret, asta e o prostie extraordinară".

"I s-ar fi complicat viitorul, ceea ce el nu dorește mai presus de orice", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel