Radu Banciu, întrebare încuietoare: Poate cineva își va cere scuze!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de duminică a emisiunii „Lumea lui Banciu”, de la B1 TV, a vorbit despre elevul care a obținut o medalie de aur la o olimpiadă internațională.

„Vrem să transmitem salutările noastre familiei tânărului de 16 ani din Suceava, care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie de la Colombo, Sri Lanka, și care a strâns împreună cu profesorii liceului „Ștefan cel Mare" din Suceava 4.000 de euro. Ministerul Educației din România nici n-a vrut să audă de decontarea sumei”, a spus Radu Banciu la B1 TV, adăugând: „Băiatul a reușit să se ducă pe cheltuiala lui în Sri Lanka și în China, unde au avut loc aceste faze finale. Copii din 22 de țări de pe planetă au participat, iar băiatul ăsta a câștigat medalia de aur la astronomie”.

Care sunt șansele ca un astfel de om, ajuns la un asemenea nivel, să-și continue cariera în România, autoritățile nedând doi bani pe această capacitate? Noi vorbim de piloane de pensie, de puncte de pensie, uitând că, de fapt, viitorul României acolo este”, a declarat Radu Banciu.

„Nicio șansă în România”

„Poate cineva își va cere scuze în numele națiunii pentru o astfel de ratare și pentru un astfel de fenomen. E un fenomen care se întâmplă și nu rar. E evident că pentru astfel de oameni nu există nicio soartă și nicio șansă în România", a afirmat Radu Banciu.

Vezi și: Concediu pentru divorț. Radu Banciu: Iată un lucru la care lumea nu se gândea


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel