Radu Banciu îl critică dur pe Tudorel Toader: Ieșire de om de doi lei

Jurnalistul Radu Banciu îl critică pe ministrul Justiției, Tudorel Toader. 

”Ce exprimare e asta? Noi vrem să știm dacă-l aduce în țară sau nu!” a spus jurnalistul Radu Banciu, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat despre aducerea în țară a lui Sebastian Ghiță că ”Ne aflăm, în acest moment, în situaţia în care aşteptăm de la instanţele de judecată încheierile de verificare a temeiniciei legalităţii declanşării procedurii de extrădare”. 

”Gândiți-vă ce s-ar întâmpla, ce ar însemna dacă noi, la rândul nostru, nu am respecta procedura- ar fi lovită de nulitate și ar profita de ea cine are interesul să profite” a mai spus ministrul Justiției. 

[citeste si]

Radu Banciu a întrebat: ”Cum să spui o asemenea idioțenie? A spus că toate procedurile sunt deja întocmite, că cererea e făcută, de parcă era mare șmecherie să faci o cerere, și noi așteptăm acum decizia instanțelor.”

El a adăugat: ”Ăsta nu e un discurs de Ministru al Justiției. Cine să profite? Ori justiția e un rahat cu apă rece și ce fac ei acolo nu interesează pe nimeni, ori, dacă ce fac ei contează, cum ar putea cineva să profite? Este o ieșire de om de doi lei! Ăsta este Ministrul Justiției în România. În condițiile astea, vă spun doar atât: n-o să-l vedeți pe Sebastian Ghiță decât la telejurnal!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel