Radu Banciu: Gabriela Firea, obrăznicii discriminatoare

Radu Banciu
Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu a criticat afirmația senatoarei PSD Gabriela Firea cu privire la prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis. 

Gabriela Firea a declarat spus că liberalul Klaus Iohannis nu este bun ca președinte pentru că nu are copii. "În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provin din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții", a declarat purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, Gabriela Firea.

Jurnalistul Radu Banciu spune că aceste acuzații sunt "obrăznicii discriminatoare" și amintește că nici fostul președinte Ion Iliescu nu are copii, însă nimeni nu a criticat acest lucru vreodată.

Omul lui Băsescu îl desființează pe Ponta. "Din prostie, într-o porcărie"

"Gabriela Firea spune că cei care doresc să fie președinți provin din familii complete. Dar Iliescu avea copii? Asta nu e discriminare? El a fost bun să conducă 10 ani? Ea a vrut să-l atace pe Iohannis, dar toanta, a dat în Iliescu. Spuneți doamna Firea, ce e mai bine? Să fii căsătorit și să își părăsești nevasta cu care ai un copil, ca apoi să te căsătorești din interes cu o alta cu care mai faci niște copii, ca Ponta, sau să stai fără să ai copii cu aceeași nevastă și să rămâni cu ea până la sfârșit? Ce vi se pare mai moral? Faptul că nu are copii nu mi se pare chiar atât de catastrofal, nu e treaba noastră de ce Iohannis n-are copii. Firea să-și vadă de trecutul ei și de bilețelele ei în clopotniță cu domnul Pandele", a comentat Radu Banciu, în emisiunea "Lumea lui Banciu", de la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel