Sebastian Lăzăroiu: Victor Ponta s-a băgat, din prostie, într-o mare porcărie

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, susține că premierul Victor Ponta a făcut presiuni asupra procurorilor în dosarul Lukoil și "voluntar" sau din "prostie" a intrat "într-o mare porcărie". 

"Ponta s-a bagat, din prostie sau, cine știe, voluntar, într-o mare porcărie", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook. 

El susține că premierul a făcut presiuni asupra procurorilor să ridice sechestrul pus pe conturile Lukoil" și a "dat avânt rușilor, care acum șantajează statul roman: dacă vreți sa ne pedepsiți pentru evaziune fiscală, vă concediem angajații".

Răzbunare B1 TV. Cum a fost aruncat Cătălin Zamfir, soțul Oanei Stancu, în dosarul lui Aristotel Căncescu

"Eu îmi amintesc ca au fost companii occidentale de telefonie mobilă care au primit amenzi uriașe de la Consiliul Concurenței și niciuna n-a amenintat că își ia jucăriile și pleacă. Așa că mi se pare revoltator comportamentul rușilor de la Lukoil. Dar și mai revoltător comportamentul lui Ponta care, în loc sa apere statul român și interesele sale, apără o companie rusească și îi dă apă la moară să șantajeze statul român", a conchis Sebastian Lăzăroiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel