Radu Banciu: E singura posibilitate de a avansa în România. Băgați bine la cap!

Radu Banciu
Radu Banciu

Singura posibilitate de a avansa în România e schimbarea de generații, consideră Radu Banciu.

„Singura posibilitate de a avansa în România, la cum vedem că merg lucrurile, este schimbarea de generații. Generația noastră este una pierdută, mizerabilă, cu o gândire înceată, care nu a făcut nimic pentru România. Este clar. (...) Cei care încă nu s-au născut, deci copiii noștri care la rândul lor vor avea copii, ăia au o șansă în România. Atunci nu va mai fi nici cu PSD, nici cu PNL. Se vor naște într-o lume digitalizată formidabil, fără niciun fel de legătură cu trecutul. Bunicii noștri nu mai sunt, părinții noștri nu vor mai fi și noi vom fi deja cu 30-40 de ani de digitalizare și de evoluție europeană în spate. Cât de bou să fii să îi transmiți copilului tot ce ai știut tu de la strămoșii tăi? Cât de bou să fii? Și chiar dacă ești, nu vor fi toți așa. Se vor naște direct în lumea asta nouă.

Probabil, se va merge la școală virtual. Vor începe cu totul și cu totul altă viață. Acolo există o șansă. Ei nu vor mai avea căi de acces la lumea pe care am abandonat-o noi sau care trebuia să fie deja de mult abandonată. Șansele ca ei să își tragă seva din tot ce am trăit noi vor fi din ce în ce mai mici. Toți, chiar și din Vaslui, Galați, Suceava, Iași, Neamț, Botoșani, chiar și acolo, merg din ce în ce mai mult în străinătate. Tot mai mult lume călătorește", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii sale de la B1 TV, „Lumea lui Banciu”.

„Băgați bine la cap"

Ulterior, jurnalistul a vorbit despre insula Boracay, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Filipine. „Există o insulă în lume, insula Boracay în Filipine, este prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria planetei, dar de aici înainte va deveni un lucru curent, băgați bine la cap: insula a fost închisă o lună. Cap coadă toată luna. Nimeni nu a avut voie să intre acolo. S-au anulat toate rezervările, absolut tot, pentru că se sufocau ăia. Toți turiștii au fost ținuți la poartă o lună de zile. Și așa se va acționa de acum înainte și în acest domeniu. Sfatul este: duceți-vă acolo unde nu merge lumea. Se vor inventa noi și noi destinații, noi locuri", a afirmat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel