Radu Banciu, după desemnarea lui Sevil Shhaideh: Avea dreptate Liviu Dragnea

Jurnalistul Radu Banciu a comentat în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, ”Lumea lui Banciu”, propunerea PSD-ALDE de premier. 

"La 10 zile după alegerile parlamentare iată avem un prim-ministru desemnat, îl caut și eu ca să mă acomodez mai bine. Un prim-ministru tătar, Sevil Shhaideh. Deocamdată președintele Iohannis nu a spus nici da, nici nu.

Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea când ne anunța cu tărie și cu fermitate la televizor că primul-ministru va fi un bărbat. Din trei puncte de vedere avea dreptate. Unu, acest nume de Sevil pentru unii ca noi, ca domnul Dragnea, nu reprezintă un nume feminin absolut. Nu o cheamă Corina sau Luminița. O cheamă Sevil, nu înseamnă nimic asta pentru un cetățean român, putea să fie și femeie și bărbat. În al doilea rând, am înțeles că este o muncitoare din asta workaholic, adică nu își mai vede capul de trebi, principalul ei defect ăsta ar fi. Și în al treilea rând, dacă vă uitați bine pe imagini e bărbată așa. Acuma sigur că astăzi au apărut tot felul de discuții în blogosferă cu tot felul de informații venite din stânga și din dreapta.

S-a folosit foarte mult azi termenul de fin al lui Dragnea. Nu este corect, pentru că la musulmani nu există termenul de naș, există doar termenul de martor. Deci, Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu au fost martori la căsătoria lui Sevil Shhaideh în 2011. Așa că, cade această variantă cu finuța, numai că Dragnea a lucrat o vreme împreună cu primul-ministru desemnat și din acest motiv s-ar presupune că ar cunoaște-o cât de cât", a comentat Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel