Radu Banciu, după condamnarea lui Adrian Severin: Asta a fost jignitor

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit în emisiunea sa de la B1 TV despre condamnarea lui Adrian Severin la patru ani de închisoare cu executare în dosarul ”Mită în Parlamentul European”. 

"S-a predat imediat, a fost încarcerat la Rahova. Are 62 de ani, atenție! Va scrie la greu, cred că s-a și apucat deja de redactat. În condițiile astea, va ieși după un an, cam ăsta este pronosticul nostru. Până la anul, de sărbători, este acasă", a comentat Radu Banciu.

Jurnalistul a continuat: "Ce ne-a dezonorat pe noi ca oameni, și ca români, este faptul că Severin a fost ultimul care a plecat din Parlamentul European dintre șpăgarii ăia. Și nu a plecat de bunăvoie, a plecat cam cum a plecat Vasile Blaga din PNL. Asta a fost jignitor. Singurul care s-a cramponat de imagine și de funcție a fost Adrian Severin. (...) Pentru o mare parte a clasei politice din România, Adrian Severin a fost un exemplu, la un moment dat. Dar iată, totuși, ce exemple aveau ei. Cum poți să pui bază pe un individ care în fața unei situații de viață și-a subminat existența, și-a devastat imagine politică, pentru ce? Era, finalmente, un pui de șpăgar, atât". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel