Radu Banciu: Dincolo de referendum, a devenit ridicolă societatea. Scene jalnice

Rodica Mitu / 05 oct 2018 / 07:18 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, la B1 TV, în ediţia de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, arestarea în Costa Rica a Elenei Udrea şi Alinei Bica.

„Informaţia zilei a fost arestarea doamnelor nostre în Costa Rica, amândouă prinse pe stradă, ziua în amiaza mare, la San Jose. Elena Udrea, la 10 dimineaţa săltată de oamenii de la Interpol, iar Alina Bica ceva mai târziu în jurul orei 14.00. Amândouă au fost preluate, aşadar, de Interpol şi duse la secţie şi sunt încarcerate pentru 2 luni în aşteptarea formulărilor care ar veni din România pentru o extrădare. Ele în această perioadă încearcă să se apere. A devenit ridicolă societatea asta, dincolo de referendum, vedem aceleaşi scene jalnice şi din Costa Rica cu avocaţi care nu mai au nicio menire pe planeta asta alta”, a declarat Radu Banciu la B1 TV.

Oficialităţile din Costa Rica au anunţat, joi seară, că Guvernul României are la dispoziţie două luni pentru procedurile de extrădare. Reprezentanţii Interpol Costa Rica spun că procedura de extrădare poate continua, deşi Elena Udrea are un copil.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24