Radu Banciu, despre USR și PLUS: Semnalele nu sunt foarte bune

Radu Banciu
Radu Banciu

„Dacă cade guvernul Dăncilă prin moţiune de cenzură, USR şi PLUS nu ar avea soluţii”, susține Radu Banciu.

„Semnalele nu sunt foarte bune, nu a trecut timp aproape deloc de la alegerile europarlamentare şi iată că deja în USR-PLUS nu se înţelege nimeni cu nimeni. Noi care credeam că ăştia sunt făcuţi să dureze şi că la un moment dat vor avea un cuvânt în marea opoziţie românească. Momentan nu au niciun cuvânt de spus”, a spus Radu Banciu la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”.

„Dacian Cioloş îşi dă seama că are mai multă experienţă şi notorietate decât Dan Barna şi nu vrea să lase de la el. Dan Barna ştie că este totuşi mai calificat să vină din urmă (...). Evident, are pretenţiile lui, mai ales că e vorba de USR nu de PLUS, USR e baza, PLUS e doar un ciot. Sigur că între ei sunt opinii divergente, sunt oameni care ştiu să stea la masă, oameni care se îmbracă frumos, care au un limbaj relativ elevat pentru politica românească, dar care momentan nu au viziune, nu au un program şi nu au cântărit viitorul”, a mai spus Radu Banciu.

„Dacă mâine (n.r. astăzi) cade guvernul Dăncilă prin moţiune de cenzură, USR şi PLUS nu ar avea soluţii, ei sunt momentan nepregătiţi, sunt încă în tranziţie, în formare", în opinia lui Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel