Radu Banciu, despre conflictul UDMR - PRM: Ambele partide sunt jeguri ale societății

Radu Banciu a comentat decizia  UDMR de a nu acorda voturile candidatului  Victor Ponta din cauza protocolului pe care UNPR l-a semnat cu PRM.

Radu Banciu spune că UDMR nu are niciun drept să comenteze principiile PRM, pentru că maghiarii promovează tot o idee profundă de discriminare, precum partidul lui Vadim Tudor.

„UDMR ar voma, dar n-are unde, le e rușine să vomeze pe covorul persan. Nu aveți voie să spuneți nimic atunci când Vadim vă înjură, pentru că sunteți exact ca el. Nu e nicio diferență între UDMR și PRM. Vadim e profund anti-maghiari, dar UDMR e profund anti-români. Deci aceste două jeguri ale societății se lovesc cap în cap. Nici voi, nici Vadim nu aveți ce căuta într-o politică normală. Ciocul mic, deci. Nu știți să vorbiți românește nici după 25 de ani, ceea ce arată că nu vă duce capul. Sunteți niște mizerabili", a spus Banciu.

Citește și: UDMR l-a trădat pe Victor Ponta: "Votaţi cu cine credeți de cuviință"

Kelemen Hunor a declarat, joi, că UDMR nu poate fi alături de partidul lui Vadim Tudor nici măcar pentru o oră pentru că liderul PRM „reprezintă toate principiile împotriva cărora UDMR a luptat în ultimii 20 de ani - naționalismul extremist și ura față de maghiari".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel