UDMR l-a trădat pe Victor Ponta: "Votaţi cu cine credeți de cuviință"

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a făcut, joi, după o discuţie cu liderii Uniunii, un apel către liderii maghiari: "Votaţi cu cine credeţi de cuviinţă!" Liderul UDMR l-a criticat pe Victor Ponta pentru faptul că e susţinut în campania pentru prezidenţiale de PRM.

Consiliul Permenent al UDMR a stabilit, joi, la Cluj-Napoca, să lase la latitudinea electoratului decizia de a sprijini un candidat sau altul în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, afirmă surse din cadrul Uniunii, citate de Mediafax

"Decizia voastră, a electoratului maghiar, este foarte îngreunată de o altă întâmplare, de revenirea în ecuaţia politică a lui C. V. Tudor. Sprijinul lui Vadim şi mai ales crearea unui protocol cu un partid din arcul guvernamental a fost un gest neaşteptat. Credem că nu putem să fim alături de Vadim nici măcar pentru o oră. Vadim reprezintă, în percepţia noastră, toate principiile împotriva cărora noi am luptat în 25 de ani - naţionalismul extremist, intoleranţa şi ura faţă de maghiari. Acest protocol nu a fost semnat cu PSD", a declarat, joi, Kelemen Hunor.

Citește și: Eckstein Kovacs Peter, despre protocolul UNPR-PRM

"Nu intelegem de ce a fost scos de dupa cordonul sanitar acest personaj extremist, nationalist cu ura fata de maghiari", a spus Kelemen Hunor.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel