Radu Banciu, despre Andrei Gheorghe: Nimeni nu-l mai dorea

"Foarte mulți dintre cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe au ieșit la rampă", a spus jurnalistul Radu Banciu, marți seară, comentând și declarațiile lui Dan Negru.

Prezentatorul TV Dan Negru a transmis un mesaj după moartea lui Andrei Gheorghe, criticând faptul că acum curg omagiile, însă, în ultima parte a vieţii, a fost ignorat. "E ipocrită şi mizerabilă breasla mea! Îl omagiază azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-a ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta nu mai are public! Prea deştept, liber şi citit pentru breasla asta, azi!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Marți seară, Radu Banciu, la B1 TV, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu", a vorbit despre acest subiect. "Foarte mulți dintre cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe au ieșit astăzi la rampă. (...) Dacă citiți aceste relatări, fiecare se bagă mai mult în seamă pe el. Asta este o chestiune firească la oameni. Cei mai mulți o fac așa... Mi-a plăcut, de exemplu, luarea de poziție a lui Dan Negru, care a spus-o foarte clar: pentru un om citit, cult, spontan, liber, această meserie nu mai există astăzi. (...) Foarte bună această replică a lui și cu multă dreptate, în sensul în care nimeni nu-l mai dorea astăzi pe Andrei Gheorghe", a spus jurnalistul Radu Banciu.

"Andrei Gheorghe a fost Dumnezeu"

"I se spunea constant nu mai ai public, adică nu mai interesezi. Și, oricât ar putea să pară de paradoxal, să știți că așa este în această meserie. Ești adulat, ești Dumnezeu. Andrei Gheorghe a fost Dumnezeu. (...) A fost în grațiile tuturor, cel puțin la un moment dat", a declarat Radu Banciu, adăugând că "era aproape mizerie pe final, pentru că pe nimeni nu mai interesează ce ai fost, dacă în momentul de față nu mai reprezenți mare lucru".

[citeste si]

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit, luni seară, la vârsta de 56 de ani.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel