Radu Banciu, despre Adrian Năstase după ce a fost în Liban: Ne cerem scuze, dar asta e democrația!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediţia de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, și despre Adrian Năstase.

„Adrian Năstase a fost într-o vizită de o săptămână, tot așa, pentru a întări relațiile bilaterale cu Libanul, țară pe care MAE nu recomandă să o vizitați în această perioadă. (...) Fostul premier s-a deplasat în Liban la vizita unui fost amic, nu ne spune și numele, din păcate, unui fost politician libanez. L-a invitat omul respectiv. Am înțeles că a stat la hotel, asta a indignat comunitatea românească și diaspora. (...) L-au întrebat, parcă am fi fost noi, parcă ne-ar fi luat nouă vorba din gură: cu ce bani ați reușit să faceți un astfel de sejur? O întrebare, după părerea mea, legitimă. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva, dar, după 30 de ani de democrație, astea sunt întrebările pe care le pun oamenii, contribuabilii, în general, într-un sistem care funcționează. (...) Totuși, telespectatorii, care sunt un pic mai isteți decât vremurile, și-au pus bine problema", a spus Radu Banciu, marți seară, la „Lumea lui Banciu".

„Iată ce le-a răspuns fostul premier, de data aceasta vreau să precizez că răspunsul lui Adrian Năstase nu îmi este adresat. Ca să vedeți, totuși, că el era cel care mă insulta pe rețelele de socializare, întrucât tonul pe care îl folosește față de cei care i-au pus această justă întrebare seamănă ca două picături de cerneală cu cel pe care mi-l oferea mie acum câțiva ani.

(n.r. citește mesajul lui Adrian Năstase de pe blog) Încep prin a răspunde unor idioți care (se) întreabă de unde am avut bani pentru călătorie. Probabil că nu au citit că am fost invitat de un prieten, o personalitate politică din Liban, care își permite, financiar, să facă o astfel de invitație. De aceea, voi adăuga o fotografie pe un iaht, ca să mă întrebe dacă e vorba și de o nouă achiziție.

Aici, cu ușor umor, trebuie să recunoaștem. Ochelarii nu știu dacă i-a luat din Beirut.

(n.r. continuă să citească mesajul) Oricum, văd că, după 20 plus 10 ani de la Revoluție, idioții rezistă, a încheiat foarte supărat pe blogul personal.

Ne cerem scuze, domnule Năstase, dar asta e democrația!", a mai spus Radu Banciu la B1 TV.

VEZI ȘI: Radu Banciu a revenit la B1 TV, însă anunță o SCHIMBARE: "Vor fi surprinși!" Care e "marele plan"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel