Radu Banciu: Ce rușine! Un prost gust evident. Lamentabil pentru natura umană

Radu Banciu
Radu Banciu

Franța este noua Campioană Mondială după ce a câștigat marea finală cu Croația, scor 4-2. Radu Banciu a spus că "mai mult s-a trișat decât s-a jucat la acest turneu final".

"Ne-am despărțit de o ediție care, până la urmă, a fost una a plictiselii și a jocului mărunt. Mai mult s-a trișat decât s-a jucat la acest turneu final. Cred că pentru prima dată acest sentiment a devenit unul de marcă fabricată, în sensul în care jucătorii cădeau ca spicele. Am observat asta și în finală cu dezgustătorul Samuel Umtiti. Ce rușine de fotbalist! Pur și simplu văzând că alții se tăvălesc la orice fază, făcea exact așa. Mi se pare nu numai de un prost gust evident, dar și lamentabil pentru ceea ce înseamnă natura umană. Deci ei, jucătorii, tăvălitorii, în general asta au înțeles. (...) Au ales să se sprijine între ei. Ați văzut și în această finală, pe măsură ce trecea timpul, jucătorii se tăvăleau. Încercau să facă din asta o manieră de a avansa", a spus Radu Banciu la B1 TV.

"Nu e despre scor, despre ce vor face în viitor, ci despre ce potențial aveau și nu l-au folosit. Despre asta a fost", a mai spus Radu Banciu.

Următorul turneu în 2022

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a predat ştafeta emirului Qatarului, Sheikh Tamim, în ziua finalei Cupei Mondiale. Turneul final din 2022 va fi găzduit de Qatar şi va fi organizat în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie, lucru anunţat oficial de preşedintele FIFA, Gianni Infantino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel