Radu Banciu, AMENDĂ: Cum să dai într-un om în asemenea hal

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu a primit amendă de la CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis să amendeze B1 TV cu 10.000 de lei pentru o emisiune în care Radu Banciu a făcut referiri la comunitatea de maghiari.

Sancțiunea a fost propusă de Orsolya Borsos, membru CNA. De menționat că Radu Călin Cristea propusese o sancțiune mai mare, de 25.000 de lei, care nu a mai fost supusă însă la vot, întrucât a trecut amenda de 10.000 de lei.  

Banciu, reacție

Radu Banciu a comentat acest subiect la B1 TV, în cadrul emisiunii "Lumea lui Banciu".

"Vreau să vă spun că, în ciuda problemelor pe care le avem, astăzi (n.r. joi, 29 martie) a fost o zi în care am ieșit bine, am ieșit aproape basma curată, în sensul în care CNA nu ne-a amendat decât cu 10.000 de lei. E adevărat, pentru același dosar pentru care ne-a mai amendat până acum cu câteva zeci de milioane. 10.000, în condițiile în care la propunerea reprezentantului UDMR, Borsos Orsolya, membrii CNA s-au executat. Radu Călin Cristea propusese 25.000 de lei", a spus Radu Banciu.

[citeste si]

"Indiferent câte emisiuni sunt, noi tot ăia suntem. Este subiectul pe care-l abordăm, după părerea noastră cu argumente și cu toată dreptatea în față. Dar, totuși, cum să dai într-un om în asemenea hal ca într-un animal, atâta timp cât subsemnatul nu a omorât până acum pe nimeni, n-am călcat legile țării, în sensul în care noi combatem ce fac unii", a mai spus jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel