Radu Banciu: Alexandru Cumpănașu, candidat anti-gang. Ca băiatul ăla inteligent care-și caută gagică în club

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat ironic și acid candidatura lui Alexandru Cumpănașu la prezidențiale. 

El este candidatul Caracal, cum ar fi spus Sorina Matei, colega noastră”, spune Radu Banciu, despre Alexandru Cumpănașu, despre care a precizat că el este cel care vorbea cel mai mult despre oasele Alexandrei Măceșanu, nepoata sa. 

Jurnalistul de la B1 TV mai spune că Alexandru Cumpănașu ”va vorbi despre Caracal în campanie, să vedem dacă-l poate contrazice cineva... ăsta dă drumul la lacrimi dacă vede că nu mai poate să depășească subiectul”. 

În continuare, Radu Banciu a afirmat, în stilul său caracteristic: ”Pe asta va marșa Alexandru Cumpănașu. Dacă nu aveați până acum idee, dacă o să aveți un necaz în familie, dacă veți fi triști, abătuți, o să vi se pare că toate corăbiile s-au scufundat și că nu vă mai trece anul, votați Alexandru Cumpănașu, pentru că și el este în situația dvs., tot un om la capătul puterilor, un om disperat, distrus, désemparé, căruia nu i-a mai rămas nimic decât ura de sistem”. 

”E uite că la asta chiar nu ne-am gândit, un candidat anti-gang.” a mai spus Radu Banciu, după ce a citit afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu despre distrugerea clanurilor din România, dacă va ajunge președinte. ”Ăsta e ca băiatul intelectual care se duce într-un club să-și aleagă o gagică” a mai comentat Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel