Radu Banciu, absent de la TV. Ce a apărut pe Facebook: ”Nu se poate”

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu”, de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

Radu Banciu a declarat, în ediţia din data de 4 iulie 2019, că emisiunea „Lumea lui Banciu” va încheia în curând. Anunţul a venit după ce acesta a citit în direct o scrisoare primită de la un fan din SUA. „Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti”, se precizează în scrisoarea citită de Radu Banciu.

Tot într-o emisiune a spus că „în România nu se poate face jurnalism”, atrăgând astfel atenția asupra amenzilor primite de la CNA pentru punctele sale de vedere exprimate în direct.

Ulterior, pe 10 iulie 2019, pe pagina de Facebook „Lumea lui Banciu” a fost publicat următorul mesaj: „Bună seara! Astăzi nu ne vedem. Pe viitor? Doar Dumnezeu știe. Numai bine!”.

Mesaje pe Facebook

Iată o serie de mesaje publicate pe Facebook în urma anunțului:

Sa dea Dzeu sa va fie bine, ne veti lipsi ENORM, sper totusi intr-o revenire....dar in orice situatie multumiri si felicitari pt toate emisiunile unicat cu care ne-ati delectat seara de seara.

O veste foarte tristă. Mi-aș dori din suflet sa reveniți cat mai repede. Mult respect, Radu Banciu, vă aștept cu mult drag!

Nu se poate ....asa pe nepusa masa...imi pare nespus de rau...sper sa revii curand..sunt multi care te urmaresc si asteapta adevarul de la tine. Sa-ti vina gandul bun si sa apari iar. Nu-mi pot imagina seara fara tine..o vara minunata! Ne vedem la toamna!?

A tot spus de ceva timp ca nu o sa mai dureze mult emisiunea lui și probabil acum a luat sfârșit.

„Lumea lui Banciu”, emisiunea nocturnă de revista presei, este difuzată de B1 TV din 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel