Radu Banciu a RENUNȚAT la emisiune

Jurnalistul Radu Banciu spunea recent, pentru DCNews, că este în grevă, din cauză că nu și-a mai primit salariul. 

El a anunțat la începutul săptămânii, în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, că nu va mai putea fi auzit la Sport Total FM, în emisiunea ”Unșpe metri”. 

”A răposat practic, a tras obloanele după aproape 10 ani de existență în FM-ul românesc ca urmare a acțiunilor de protest pe care le-am inițiat săptămâna trecută. Este un sfârșit firesc până la urmă pentru această emisiune care a demarat din ideea unui fost coleg de-al meu, Marius Mitran – el i-a găsit acest nume de unșpe metri”, a afirmat Radu Banciu.  ”Dan Cucu, Andi Stănescu, Marius Mitran și ultimii ani în care mi-am dus crucea singur în această emisiune încercând până la urmă să le stau în gât oamenilor din acest sport pe care toată lumea în respectă, desigur fotbalul, și care a devenit până la urmă ceea ce vedem cu toții astăzi, o mare minciună și o mare frustrare”, a spus Banciu.

Acest moment a marcat și renunțarea lui Radu Banciu la presa sportivă după aproape douăzeci de ani. Jurnalistul a afirmat că până la urmă au fost plătiți, dar după trei săptămâni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel