Radu Banciu a răbufnit la B1 TV. Declarații explozive despre Biserică

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV,  despre o poziție „corectă”, în opinia sa, a președintelui Klaus Iohannis.

„Având în fundal definiţia lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte în regulă:. Dragostea fără de măsură faţă de minorităţile sexuale l-a metamorfozat pe domnul preşedinte în agentul dispreţului dozat într-un insecticid (cred că, mai pe româneşte, aşa-i spune flitului) faţă de(heterosexuale). Ăsta se numeşte progresism, care este un alt sinonim pentru comunismulal omului recent. Sau, în timp ce unii suntem nişte muşte intolerante, infatuate şi vrednice de a fi ucise cu flitul, alţii sunt oameni cula neonul progresismului şi vrednici să trăiască plenar din pâinea toleranţei neomarxiste. Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată şi neafiliată politic, am priceput bine, în spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut să ne transmită domnul preşedinte", a scris Episcopul Ignatie pe contul său de Instagram.

Klaus Iohannis a declarat, marţi, că nu există stat de drept fără drepturile omului, iar când vine vorba de toleranţă societatea are un drum lung de parcurs. A precizat că românii „i-au tratat cu flit" pe politicienii care au propagat ura, referindu-se la referendumul pentru familie.

Banciu: În numele cui? Nu reprezentați pe nimeni

„Klaus Iohannis a spus bine ce a spus aici. (...) A fost o luare de poziție corectă a șefului statului. Păcat că sunt foarte puține în care intervine. V-ați dovedit absența logicii. În numele cui faceți toate pomenile și vă revendicați cu toate ideile acestea retrograde? În numele cui? Nu reprezentați pe nimeni. Ideea de Biserică în România este o idee goală de sens. Biserica este în România, astăzi, fix rezultatul ultimului referendum. Nu este prea slăvirea care nu există decât în legende. Oamenii au votat așa cum le-a dictat conștiința. Dumneavoastră nu reprezentați nimic. Niște trădători! (...) Luați bani de la stat, nu plătiți impozite. Suntem în secolul XXI. Nu reprezentanți nimic, deci nu sunteți niște sfinți. Și, dacă o exista cineva sus, acolo unde pretindeți, cu siguranță e mai aproape de noi decât de voi. Asta ca să fie foarte clar", a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel