Radu Banciu a primit o carte poștală din Zanzibar. Ce l-a surprins

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a prezentat la B1 TV, în cadrul emisiunii sale „Lumea lui Banciu”, o carte poștală pe care a primit-o din Zanzibar.

„Am primit o carte poștală care nu îi avantajează nici pe cei care ne-au trimis-o și nici pe cei care au editat-o. Este vorba despre prea comercialul Zanzibar. (...) Zici că e editată în Botoșani. Una dintre imagini prezintă o cioară, una un măgar, alta o femeie acoperită pe față, un nene oarecare, un simplu pescar, niște condimente, o doamnă care a adormit la locul de muncă și niște imagini deplorabile cu ceea ce a reprezentat zona litoralului. Nu îi avantajează cu nimic.

Imaginea este de la doi prieteni de-ai noștri, Debora și Bogdan. Îmi face plăcere că i-am învățat, totuși, pe oameni bunele maniere în această emisiune, atât cât am putut.

În sfârșit, românii sunt capabili să se semneze corect pe o carte poștală. Cred că este pentru prima dată când doamna este trecută înaintea domnului. Știți de câte ori am făcut prelegeri pe tema asta", a spus Radu Banciu, miercuri seară, la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel