Radare "în boscheți". Godină: Senzațional

Marian Godină a avut o reacție după ce Poliția Română a publicat un mesaj inedit adresat șoferilor deranjați de controalele tot mai dese din trafic.

"SENZAȚIONAL!!! CONSTATARE BOMBĂ! TOȚI AU RĂMAS UIMIȚI CÂND AU AFLAT ASTA!

Aparatele radare, deși sunt bine ascunse în boscheți sau pe mașini neinscripționate, nu înregistrează viteze care nu depășesc limita maximă legală și, implicit, șoferii care nu încalcă legea nici măcar nu sunt opriți și își continuă drumul neamendați! UAAAU! CE TARE TREBUIE SĂ FIE!", a fost mesajul lui Marian Godină după scrisoarea trimisă de Poliția Română către șoferi: "Dragă șoferule,

Noi, cei care monitorizăm, zilnic, traficul auto cu aparatele radar aflate în dotarea Poliției Române, îți cerem să nu te superi - facem acest lucru pentru că ținem la tine și la #familia ta. Nu este plăcut să mergi la rudele victimelor accidentelor rutiere și să le dai vești proaste.

Dorim ca fiecare participant la trafic să ajungă în #siguranță, acolo unde își dorește. Îți mărturisim că dorința fiecărui #polițist aflat în stradă e să împartă #zâmbete și nu #amenzi.

Pentru că avem încredere în tine că te poți purta pe șoselele din România la fel cum te porți în țările pe care le vizitezi, te asigurăm că suntem în #trafic pentru a te proteja!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel