Urmărește emisiunea live


Putin, plan România. Chirieac: Suntem o țintă

Tot mai mult se vechiculează că Vladimir Putin își face planurile pentru a rămâne președintele Rusiei pe viață. Contactat de România TV, analistul Bogdan Chirieac a fost întrebat care ar putea fi intențiile lui Putin în privința României. 

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că Vladimir Putin nu are timp de România.

"Vladimir Putin nu cred că ne ia în seamă, în momentul acesta. Putin joacă la masa mare a puterii, alături de Statele Unite și China, plus Germania, în Europa. Germania este de-a dreptul legată ombilical de Rusia, iar Austria este un fel de chelner care stă la ușă. 

Nu suntem luați în seamă, în momentul acesta, de Putin. Deocamdată, pentru România, așa cum este ea astăzi, e bine că Putin nu o ia în seamă. Sigur că Rusia s-a evidențiat, în ultimul deceniu, prin războaiele hibride pe care le-a dus și pe care le-a câștigat. România, din nefericire, este victima unui război hibrid", a declarat Bogdan Chirieac. 

Suntem o țintă!


"Din punct de vedere al rachetei hipersonice, suntem o țintă, la fel ca toată Europa de Est, la fel ca Uniunea Europeană, pentru Rusia, care vrea să-și extindă sfera de influență. Doar că modul de acțiune al Rusiei este mult mai sofisticat. 

VEZI ȘI Eugen Nicolicea, agresat pe stradă de #rezist. Jigniri și urmărire în trafic

În Statele Unite are loc o anchetă făcută de FBI, că Rusia este acuzată că l-a pus președinte pe Donald Trump, încălcând voința contribuabilului american. Deci vă dați seama care este acuzația pentru Moscova! În Europa, Rusia lui Putin desfășoară un tip de război mult mai subtil, care probabil urmărește să satisfacă interesele Federației Ruse în acest moment. Războiul este acum pe inteligență, nu pe tanc! Ce se arată...tancul și racheta hipersonică și ultrasonică...este o parte a războiului hibrid", a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac.

CITEȘTE ȘI Teatru din România, al doilea cel mai frumos din lume

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel