PSD - Iohannis, înaltă trădare. Manda, prima reacție

[] []

17 dec 2018 / 16:54
Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a mărturisit că o posibilă plângere a PSD împotriva preşedintelui Klaus Iohannis se poate face procedural doar prin Parlament, iar o discuţie despre argumentele unui asemenea demers va fi făcută în baza unei solicitări scrise de înfiinţare a unei comisii sau de dezbatere a acestui subiect în Parlament.

"Domnul preşedinte Dragnea în şedinţa Consiliului Naţional (n.r. - al PSD) a nominalizat şi persoanele care ar trebui să se ocupe de subiect şi care ştiu mai în detaliu subiectul şi articolele. Cred că ar trebui să ne uităm la procedură, doar prin Parlament se face. Deci dacă mi se pare sau nu necesară, nu putem să dezvoltăm subiectul acesta. Dacă există argumente, care sunt argumentele, e o chestiune pe care vreau să o discutăm la momentul la care o să avem solicitarea scrisă de înfiinţare a unei comisii, sau solicitarea de a dezbate în Parlament acest subiect", a precizat Claudiu Manda.

Ce a declarat Liviu Dragnea 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat, duminică, social-democraţilor să depună o plângere penală pentru înaltă trădare pe numele şefului statului, Klaus Iohannis.

"Nişte europarlamentari români trădători au votat chiar în preajma Centenarului Marii Uniri împotriva ţării noastre, împotriva României, minţind întruna şi prezentând o cu totul şi cu totul altă realitate despre ceea ce se întâmplă în România. Nu au avut nicio ezitare, nu au avut nicio tresărire. Şi insistă în continuare ca României să i se facă rău. Că spun ei 'aşa trebuie'. Să rămână în continuare MCV, să nu ne puneţi în Schengen, cât mai multe pedepse aplicate României până venim noi la putere, pentru că atunci când venim noi la putere, adică guvernul de tehnocraţi (...) nu mai e nevoie să faceţi nimic, pentru că vă dăm totul, oricum. Ce ne spuneţi, aia facem. Cam asta se întâmplă în aceste instituţii. Peste toate aceste acţiuni ale acestor europarlamentari români, cetăţeni români, deasupra tuturor este Iohannis, care într-un mod prin care trădează interesele României spune de foarte mult timp că Guvernul României, că România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Asta este act de trădare a intereselor naţionale ale acestei ţări, practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Drăghici, domnule Mircea Drăghici, împreună cu domnul Iordache, care este prieten la cataramă cu domnul Iohannis şi cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis," a declarat liderul PSD.

Vezi și: PSD-Iohannis, înaltă trădare. Pieleanu, ipoteză surpriză: Nu avea voie să spună. Grav!

Tăriceanu, ridicare imunitate parlamentară. Claudiu Manda, anunț


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28