PSD cere PNL să returneze banii de la Autoritatea Electorală Permanentă

Sursă foto: site PNL
Sursă foto: site PNL

PSD le dă replica liberalilor care au cerut, prin  să returneze banii primiți de la Autoritatea Electorală Permanentă.

"Este inacceptabil ca Partidul Național Liberal să facă ordine în finanțele altor partide. Înainte de a face solicitări aberante și ilegale, liberalii ar trebui să returneze sumele amețitoare primite ca subvenții de la bugetul de stat. Înainte de a acuza Partidul Social Democrat, liberalii sunt datori să dea răspunsuri românilor referitoare la anchetele penale care au ca obiect evaziunea fiscală din campaniile electorale din 2016, dosare deschise la solicitarea după neregulile din contractele cu omul lui Băsescu, Felix Tătaru.

PSD solicită liberalilor să renunțe la dublul standard. Să returneze de îndată banii primiți de la bugetul statului, și abia apoi pot avea legitimitate să ceară tot ce le trece prin cap!", transmite Partidul Social Democrat, într-un mesaj distribuit pe reţelele sociale.

Replică dată Alinei Gorghiu

"Mai mult, îi reamintim doamnei avocat Gorghiu faptul că, în urma campaniilor electorale din 2016, NU s-a dispus suspendarea finanțării nici pentru PNL, nici pentru USR, deși în situația acestor două partide a fost vorba de încălcări ale legislației privind finanțarea campaniilor electorale, încălcări menite să influențeze rezultatele alegerilor. În ceea ce-l privește însă pe domnul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, este vorba de o suspiciune care NU presupune un context electoral și/ sau fraudă cu bani de campanie", se mai arată în comunicatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel