CExN PSD. Doi miniștri părăsesc Guvernul. Cine le ia locul: primele nume vehiculate

Se pregătesc noi schimbări în Guvern, după ce doi miniştri din Guvernul Dăncilă îşi vor da demisiile. Cine le va lua locul.

Rovana Plumb și Natalia Intotero vor pleca din Executiv, până la finalul lunii, în contextul în care partidele intră în campanie electorală, cele două aflându-se pe locuri eligibile pe lista PSD, potrivit România TV.

Din acest motiv, Liviu Dragnea le-a cerut să demisioneze, până în momentul în care se intră în campanie, adică cel târziu până la finalul acestei luni. Săptămâna viitoare, liderii PSD ar putea să aibă o şedinţă CExN, în care să stabilească şi cine vine în Guvern.

Numele vehiculate, în acest moment, anunțate de România TV

La Ministerul Fondurilor Europene, este vehiculat numele vicepreşedintelui PSD Roxana Mânzatu, cea care şi conduce departamentul Fondurilor Europene din cadrul Consiliului Naţional al PSD.

La Ministerul Românilor de Pretutindeni, sunt deja două nume vehiculate: Lila Debelka, secretar de stat în cadrul acestui minister, și Claudia Țapardel, în acest moment europarlamentar.

Surse din PSD au confirmat, ieri, pentru DCNews informația potrivit căreia Claudia Țapardel este luată în calcul de către conducerea partidului pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni. Decizia finală va aparține conducerii PSD, în urma negocierilor din partid, ceare va merge cu această propunere în fața social-democraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel