PSD - PNL - USR, finanţare. Palada: Dubla masură și ipocrizia au atins cote de un penibil absolut!

votare
votare

Mirel Palada critică dur recentele declaraţii făcute de către Alina Gorghiu, cea care a cerut Autorităţii Electorale Permanente să suspende subvenţiile acordate PSD. 

"Dubla masură și ipocrizia doamnei Gorghiu au atins cote de un penibil absolut! Reamintim doamnei senator - care se arată atât de interesată de viața curentă a PSD, dar nu și de anchetele în derulare privind acuzația de evaziune fiscală a PNL în campania electorală din 2016 - că în cazul PSD este vorba de o suspiciune care nu presupune context electoral și/ sau fraudă cu bani de campanie ca în cazul PNL", scrie Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

"La USR există chiar și un dosar penal deschis pe campaniile locale și parlamentare din 2016!"

"Reamintim punctual doamnei Gorghiu, dacă a uitat cumva, că nici măcar atunci când ANAF a sesizat AEP în campaniile electorale din 2016, nu s-a dispus suspendarea finanțării nici pentru USR și nici pentru PNL, deși în situația acestor două partide vorbim despre măsuri disperate MENITE SĂ INFLUENȚEZE REZULTATELE ALEGERILOR. Vorbim despre atac la democrație și încălcări ale legii electorale, nu de viața și activitatea curentă a partidului.

Înțelegem cu toții cât de mult ar servi opoziției suspendarea finanțării PSD în apropierea campaniei electorale, însă aceste lucruri se fac aplicând legea, nu dublul standard. Doamna Gorghiu, avocat de altfel, ar trebui să știe acest lucru. O sfătuim să analizeze cu atenție anchetele propriului partid înainte de a intoxica opinia publică cu atacuri în spatele cărora stau interese și stratageme politice", subliniază Mirel Palada.

Ce a declarat Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu solicită Autorităţii Electorale Permanente (AEP) să suspende acordarea subvenţiilor de la bugetul de stat acordate PSD, în contextul acuzaţiilor care există la adresa trezorierului social-democraţilor, Mircea Drăghici.

"Solicit AEP să îşi facă datoria şi să suspende acordarea subvenţiilor către PSD, prin aplicarea art. 24 alin. (1) raportat la art. 25 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. AEP ignoră una dintre atribuţiile sale expres prevăzute de Regulamentul de organizare şi funcţionare!", a scris Gorghiu, duminică, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel