PSD Buzău, marea victorie de la prezidențiale. Romeo Lungu: Ieșim pe primul loc!

PSD
PSD

PSD Buzău, condus de Marcel Ciolacu, luptă pentru a obține cel mai bun scor la alegerile prezidențiale 2019.

Organizația județeană Buzău a Partidului Social Democrat își propune să obțină cel mai bun scor din județul Buzău la alegerile prezidențiale ce vor avea loc duminica viitoare.

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la sediul de campanie al PSD Buzău, o parte din conducerea partidului a prezentat principalele teme politico-administrative ale săptămânii. Printre acestea, audierile miniștrilor desemnați, măsurile economice drastice anunțate de PNL, dar și ritmul bun al campaniei electorale de la Buzău: „Sunt foarte bucuros, campania merge foarte bine, suntem prezenți în toate localitățile cu consilieri, primari, parlamentari și avem reacții foarte bune când vorbim cu oamenii. Cred ca pe 10 noiembrie, PSD Buzău va ieși pe primul loc în competiția cu alte partide și în primele trei locuri pe țară ca și rezultate pe organizație.", a spus secretarul general al PSD Buzău, Romeo Lungu.

Lucian Romașcanu, senator PSD, recunoaște că Viorica Dăncilă se situează în sondaje sub scorul partidului la nivelul județului Buzău, dar că aceasta va obține peste 40 de procente.

„Este evident că doamna Viorica Dăncilă este sub scorul partidului. E destul de probabil ca o parte din votanții PSD să aibă alte opțiuni sau să fie nehotărâți, dar cred ca mai avem timp în aceste ultime zile de campanie să apropiem scorurile dintre doamna Dăncilă și partid. Nu avem o țintă anume la Buzău, dar vrem să fim pe locul I și deși Romeo Lungu zice ca vom fi în primele trei pe țară, eu cred că vom obtine un scor de peste 40% la nivelul județului, iar asta ne va clasa pe primul loc.", a declarat senatorul Lucian Romașcanu, conform Reporterbuzoian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel