EXCLUSIV  PROTOCOALE. Radu Cristescu (PMP), detaliu decisiv. Unde e pericolul - VIDEO

Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a vorbit deschis despre protocoale.

"Acele protocoale se bazează pe 11 legi, pe trei ordonanțe de urgență și pe cinci hotărâri ale CSAT-ului, dar din acele cinci hotărâri – două din 2005 și trei din 2006 – sunt două pe antiterorism, două pe contraterorism", a spus Radu Cristescu.

"Degeaba va veni acum CSM-ul și va spune: e nelegal. Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un complet de judecată, trebuie să decidă că aceste protocoale sunt nelegale. După, putem discuta", a mai spus liderul PMP. "Știți unde e pericolul? Există un protocol separat între Înalta Curte de Casație și Justiție și SRI. În continuare, e secret. E de pe surse. Unul e între Înalta Curte și SRI", a precizat acesta în cadrul interviului acordat DC News.

"Dacă Înalta Curte va stabili că este legal, atunci ne cerem scuze, mergem acasă și ajungem la concluzia că suntem niște tâmpiți și ne merităm soarta, mă iertați. Sau dovedim că suntem un popor care plânge după Ceaușescu și Stalin.

[citeste si]

Dacă după nenorocirile astea nu ieșim în stradă... Dacă Înalta Curte spune că au fost legale, atunci stăm acasă, dormim în trening și așteptăm să vină să ne ia dimineață", a mai spus Radu Cristescu.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel