Protestele magistraților continuă. Pîrlog: Apelăm la forme mai diferite de protest

Magistrații continuă să își exprime nemulțumirea față de legile justiției. Un nou protest a fost anunțat pentru astăzi, iar procurorii spun că vor lua și alte măsuri. 

Magistrații continuă protestele în privința legilor justiției și în special în ceea ce privește OUG 7/2019. Aceștia susțin că dacă nu vor fi ascultați vor recurge și la alte măsuri. 

”După acest protest ne gândim, asociațiile, să apelăm la forme mai diferite de protest. Luăm în considerare schimbarea locației. Nu este un secret că intenționăm, o parte dintre noi, să ne deplasăm la Bruxelles, pentru a protesta acolo”, a declarat procurorul Bogdan Pîrlog, la Realitatea TV.

Magistrații protestează astăzi la Palatul de Justiție din București. 

"Magistratii vor protesta luni, 25 martie 2019, la ora 18:00, pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de refuzul Guvernului de a abroga integral OUG 7/2019, fata de maniera netransparenta si neloiala de legiferare in domeniul statutului profesiei de magistrat, fata de infiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, precum si fata de iminenta adoptare a unei OUG de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, care este de natura sa afecteze grav combaterea fenomenului infractional in ansamblu", susține Alexandra Carmen Lancranjan, procuror DNA, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: 

Ora de vară. Când se renunţă la schimbarea orei

Buna Vestire 25 martie. Dezlegare la pește. Un preot spune cine ar trebui să mănânce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel