Protestatarul care a spus că a fost otrăvit, noi precizări: Asta a fost surpriza!

Ovidiu Grosu, protestatarul care a spus că a fost otrăvit, a revenit cu noi precizări pentru oamenii care cred că ”este teatru ieftin”.

”Sunt acasa acum si sunt mai bine per general, chiar daca mai am frisoane din cand in cand si alterneaza cu starea de rau... Prin ordonanta, procurorii au obligat spitalul Orastie sa imi preleve probe biologice iar eu am sesizat organele judiciare impotriva medicului care a refuzat initial si a politistului care a cerut medicului sa fiu trimis acasa pe motiv ca: "stim acum cine este , ne-am informat pana sus".

S-a constituit imediat o echipa impecabila de criminalisti de la doua unitati de politie care au efectuat fotografia judiciara sub coordonarea procurorilor, au luat si probe ADN si toate celelalte probe. Mi-au luat declaratii, apoi m-au indemnat sa lupt incontinuare pana să izbutim in idealul nostru si, in niciun caz, sa nu renunt la idealul pentru care am de patimit.

Cea mai placuta surpriza a fost cand le-am dovedit ca si eu sunt tot criminalist... asa ca am discutat ca intre profesionisti si a fost foarte usor sa colaboram in efectuarea expertizei... Hmmm... acum cand ma uit la poze si la filmarea din spital vad cat eram de umflat ca un butoi balonat...

Tot ieri am aflat ca, cu patru zile inainte, au murit si cainii ciobanesti ai primului vecin. Acei caini erau prietenii mei si ma insoteau din sat pana acasa cand veneam de undeva ziua sau noaptea apoi ramaneau la mine... Erau prietenii mei. Au murit intai acestia trei, toti odata cu patru zile inainte, apoi a murit celalalt pe care l-am filmat dupa ce a mancat ciorba pe care am aruncat-o eu... Deci in total patru caini si eu am fost otraviti... Spun acestea si pentru redusii mintal care spun ca este un teatru ieftin ceea ce fac...”, au fost noile precizări făcute de protestatarul Ovidiu Grosu.

VEZI AICI ȘTIREA INIȚIALĂ

Cine este Ovidiu Grosu

Amintim că protestatarul Rezist, Ovidiu Grosu, declara, într-un interviu, că la protestul din 10 august protestul organizat de diaspora se va lăsa cu sânge și manifestanții vor avea dreptul să ucidă jandarmii.

"Nu am vrut să ies în evidență. Flăcări, fum și sânge pe străzi, probabil că așa se va rezolva problema. Nu există altă variantă. România a intrat deja în revoluție. Oricine încearcă să oprească această revoluțe va fi judecat de tribunalul internațional. Eu vorbesc despre revoluție, nu de un protest," a declarat acesta la momentul respectiv.

Ovidiu Grosu susținea că are dreptul să ucidă. "Orice jandarm care ni se opune va fi judecat dacă mai ajunge acolo, pentru că avem dreptul să îl ucidem. Din punct de vedere juridic, dacă ai de a face cu structuri criminale, ai voie. Eu am dreptul să îi iau viața, să îi iau pistolul și să îl împușc în cap dacă se opune. Îmi susțin aceste afirmații", mai declara Grosu în vara anului 2018 înainte de protestul diasporei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Top 2018. Cine este protestatarul anului. Angi Șerban, Bădiță și Dide, bătălie. Surpriză totală

 

EXCLUSIV Badea, Pătraru, Banciu, confruntarea anului. Cine a câștigat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel