Protestatar din Piața Victoriei: Am fost OTRĂVIT

protest
protest

Ovidiu Grosu, protestatarul care spunea că este inițiatorul mișcării din 10 august, a declarat că a fost otrăvit.

”Sunt la spital... am fost otravit. M-am intors din Bucuresti si am mancat din casa. Mi s-a facut rau si am aruncat mancarea la caini. Cainele a murit imediat la cca 20 de metri de locul in care a mancat ciorba pe care am aruncat-o eu... Dumnezeu ii va judeca, iar eu nu ii voi uita... Nu va opriti, luptati pana la capat. Voi posta si filmarea cu cainele cum se zbate si moare in chinuri...”, a fost mesajul lui Ovidiu Grosu.

Cine este Ovidiu Grosu

Amintim că protestatarul Rezist, Ovidiu Grosu, declara, într-un interviu, că la protestul din 10 august protestul organizat de diaspora se va lăsa cu sânge și manifestanții vor avea dreptul să ucidă jandarmii.

"Nu am vrut să ies în evidență. Flăcări, fum și sânge pe străzi, probabil că așa se va rezolva problema. Nu există altă variantă. România a intrat deja în revoluție. Oricine încearcă să oprească această revoluțe va fi judecat de tribunalul internațional. Eu vorbesc despre revoluție, nu de un protest," a declarat acesta la momentul respectiv.

(w670) 

Ovidiu Grosu susținea că are dreptul să ucidă. "Orice jandarm care ni se opune va fi judecat dacă mai ajunge acolo, pentru că avem dreptul să îl ucidem. Din punct de vedere juridic, dacă ai de a face cu structuri criminale, ai voie. Eu am dreptul să îi iau viața, să îi iau pistolul și să îl împușc în cap dacă se opune. Îmi susțin aceste afirmații", mai declara Grosu în vara anului 2018 înainte de protestul diasporei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Top 2018. Cine este protestatarul anului. Angi Șerban, Bădiță și Dide, bătălie. Surpriză totală

 

EXCLUSIV Badea, Pătraru, Banciu, confruntarea anului. Cine a câștigat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel