Protestatarii îi dau LOVITURA lui Mălin Bot după ce a făcut duminică

Mălin Bot a reușit să îi enerveze duminică, 26 noiembrie, pe oamenii care au ieșit în stradă după ce a început să se considere lider al "revoluției", adică practic confiscă protestele.

"Domnul Mălin Bot nu reprezintă echipa Corupția Ucide, nu face parte din echipa Corupția Ucide și discursul pe care a crezut de cuviință să îl țină în Piața Victoriei în această seară nu are nicio legătură cu noi. Nu am crezut niciodată că protestele au nevoie de vreun lider, cu atât mai puțin de unul autoproclamat. Nu susținem astfel de ambiții și nu avem nicio legătură cu ele", a fost mesajul transmis de Corupția Ucide.

De asemenea, jurnalista Oana Dobre-Dimofte a spus că "abia în seara asta a reușit Mălin Bot să mă enerveze cu adevărat. Absolut insalubru ce a făcut în Piață". El a ținut un discurs la protestul de duminică.

[citeste si]

"Astia care sunteti de parere ca Malin Bot e jurnalist si erou, va mentineti opinia si dupa circul facut asta-seara de sus-numitul la protest, in Piata Victoriei?

Si nu vi se pare deloc bizara aparitia lui, nu? Doar se stie ca pe oameni ii loveste asa activismul civic la o varsta si isi cumpara compulsiv o portavoce si se suie pe umerii multimilor. Si nici aia cu "ultima solutie o noua revolutie" nu e discurs de agitator. Mda, asa mi se parea si mie", a scris, pe Facebook, și Oana Popescu de GlobalFocus Center România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel